Wie is Perry


wie is Perry Mulder?

Perry is een man van vele talenten. Deze Hilversummer heeft al aardig wat verschillende dingen gedaan. Van acteren, tot presenteren, tot regiseren en kan nu zelfs stemacteur aan zijn lijstje toevoegen.

Is hij dan nu klaar?

Nee hoor! Perry stuitert vrolijk door het leven en pakt alles met beide handen aan wat op zijn pad komt.
Naast dat hij zich bezig houdt met het produceren van diverse films en reclames is Perry Mulder ook acteur en model.

Bij de producties van Perry Mulder staat het ervaren en beleven van de kijker centraal. Hij wil dat zijn publiek echt de sfeer van de films ervaart en dusdanig beleeft dat de kijker het idee heeft in de film te hebben gezeten.

Als producent hoopt Perry Mulder zoveel mogelijk producties te realiseren. Hij wordt niet gedreven door geld. Hij ziet het als een uitdaging om met weinig budget zoveel mogelijk neer te zetten. Weinig budget wil namelijk niet zeggen dat er weinig mogelijkheden zijn.

Perry Mulder wil zich als acteur steeds verder ontwikkelen. Hij heeft al een gevarieerd CV op het gebied van acteren, waar ook diverse cursussen in Hollywood op te vinden zijn. Met Perry Mulder Productions onderscheidt hij zichzelf van de meeste producenten gezien hij alle kanten van het vak kent, zo is hij ook grimeur/visagist.